Verkkosivut ja verkkokaupat

Luomme web-sivuja, mobiilisivuja, logoja, yritysilmeitä, kokonaisia markkinointiratkaisuja ja kaikkea mitä yrityksesi markkinointiinsa tarvitsee. Tule ja sukella kanssamme verkon myyntiä kasvattavaan maailmaan.

Trekki Oy
Ulkona kuin kotonaan

Kadidiri Paradise
Paratiisi Idonesiassa

Mainosboksi
Mainostoimisto

Paraatipaikalle netissä pääsee, kun rakentaa hyvän sisällön ja rungon, johon sen upottaa. Me autamme sinua luomaan hyvää markkinointimateriaalia ja verkkosivut jotka ovat asiakkaallesi helppokäyttöiset. Käytämme apunamme ohjelmistoja jotka helpottavat myös sinun elämääsi kun päivität tietoja yrityksesi sivulle. Emme myöskään unohda, että ihmiset käyttävät nettiä yhä enenevissä määrin puhelimilla ja tableteilla. Ota yhteyttä ja sukelletaan yhdessä verkkoon.

#Concrete5, #UI, #Mobiililaitteet, #SisältöOnKuningas, #Block...

Myytkö tai suunnitteletko myyväsi tuotteitasi verkossa? Verkkokaupan perustaminen ei ole ihan yhtä helppoa kuin eräässä mainoksessa TV:ssä sanottiin. Sen suunnittelu ja toteutus vaatii ammattilaista, jolla on kokemusta myynnistä verkossa. Siksi me olemmekin juuri sopiva kumppani auttamaan ja  konsultoimaan eri verkkokauppa-alustojen valinnoissa kuin kauppojen toteutuksissakin. Edellämainittujen lisäksi on mietittävä oikea verkkokauppa alusta, kassajärjestelmät, lähetykset, palautukset ja reklamaatiot. Kysy siis lisää. Se ei maksa mitään.

#MyCashFlow, #Magento, #Vilkas, #ViidakkoStore...